Uitbreiding op de HR dienstverlening van OHM

17 SEP ‘20
Bron: OHM
dienst: Bestuursondersteuning dienst: Personele dienstverlening

Deze week is Mariska Mooten bij ons gestart in de functie van Senior HR adviseur. Met de komst van Mariska kan OHM in HR dienstverlening voorzien op tactisch en strategisch niveau.

We laten Mariska graag aan het woord over haar nieuwe functie en de waarde welke zij kan bieden aan uw organisatie namens OHM.

‘’Als bestuurder of schoolleider heeft u met uiteenlopende personele kwesties te maken. U komt hierin wellicht dillema’s en/of complexe wet- en regelgeving tegen waarbij het prettig kan zijn om u te laten adviseren door een ervaren HRM adviseur en leidinggevende.

Omdat ik zelf lange tijd leiding heb gegeven aan een P&O team, heb ik ook persoonlijk kunnen ervaren hoe lastig en weerbarstig sommige vraagstukken kunnen zijn. U treft in mij een ervaren HR specialist en gesprekspartner, met kennis van de sector. Zonder oordeel maar met scherpe en eerlijke observatie en analyse om u te ondersteunen bij uw HR vraagstukken.

Naast sparringpartner ben ik inzetbaar voor tijdelijke HR projecten en opdrachten zoals ontwikkelen en implementeren van nieuw beleid, bijvoorbeeld op het gebied van functiebouwwerk, beloningsbeleid, professionele ontwikkeling, verzuimreductie en vitaliteit, mobiliteit (zowel bij uitbreiding of krimp) en werving en selectie.

Daarnaast heb ik veel ervaring met het interveniëren in complexe en ingrijpende personele kwesties tot en met het niveau van directie en bestuur. Vanuit OHM werk ik intensief samen met mijn collega’s zodat mijn adviezen en ondersteuning integraal afgestemd zijn op uw specifieke situatie. Daarnaast beschik ik over een groot netwerk van professionals waarmee ik u desgewenst in contact kan brengen als specialistische interventies nodig zijn (zoals re-integratie spoor 2, loopbaanbegeleiding en specialistische verzuimbegeleiding). Ook kan ik uw afdeling HRM tijdelijk ondersteunen bij pieken, continuïteitproblemen of als er specifieke deskundigheid nodig is.''

Heeft u op dit moment adviesvraag op het gebied van (strategisch) HR? Ik maak graag kennis met u!

Ik ben van maandag tot en met woensdag bereikbaar via mail m.mooten@ohm.nl en telefonisch 071 - 5166600