Verzorging van de volledige personeels- en salarisadministratie, levering van online managementinformatie, opstellen van strategische personeelsplanningen, adviseren over rechtspositieregelingen, CAO-bepalingen en overige wet- en regelgeving.

Personele dienstverlening

Het betalingsverkeer verzorgen, facturen verwerken, de boekhouding voeren, begrotingen en jaarverslag opstellen, financiële managementinformatie leveren en archiveren conform wettelijke richtlijnen.

Financiële dienstverlening

Een adviseur op locatie met expertise op het gebied van financieel- of personeelsmanagement. Bijvoorbeeld voor het opstellen van een meerjarenbegroting, het verwerken van salarisgegevens of advies op het gebied van rechtspositie.

Detachering

OHM heeft niet zelf alle dienstverlening in huis maar onderhoudt nauwe contacten met externe leveranciers die klanten van OHM, tegen gereduceerd tarief, aanvullende diensten aanbieden. U kunt hierbij denken aan o.a. Facilitaire zaken, Bouw en Huisvesting, AVG, juridische ondersteuning, strategische ondersteuning en Arbodienstverlening. Neemt u contact met ons op indien u geïnteresseerd bent in een scherpe offerte. Wij brengen u graag met ons netwerk in contact.

Ons netwerk