Zakelijke verhuizing OHM

15 DEC ‘20
Bron: OHM

Geachte heer, mevrouw,

Graag laten wij u weten dat Onderwijsbureau Hollands Midden vanaf 1 januari 2021 gaat verhuizen. De reden hiervan is dat het huidige pand te groot is mede gezien de huidige COVID en thuiswerk eisen en dat de investeringen die nodig zijn om het pand op het vereiste energielabel te krijgen groot zijn en daarmee niet rendabel.

OHM heeft vervolgens twee vervangende kantoorruimten gevonden, één in Zoetermeer en één in Leiderdorp. Een de medewerkers van de afdelingen personeel en financiën zullen – voor zover zij in de huidige tijd niet al thuiswerken - in een bedrijfsverzamelgebouw in Zoetermeer gehuisvest worden. Het kantoor in Zoetermeer zal tevens het postadres van OHM worden. De casemanagers en bedrijfsarts, alsmede OHM-medewerkers betrokken bij het Huis van Onderwijs, zullen, deels, in het Huis van Onderwijs in Leiderdorp een kantoorruimte betrekken waardoor OHM haar roots in ‘Leiden’ blijft behouden. Vanaf 1 januari zal ook het spreekuur van de bedrijfsarts in Leiderdorp worden gehouden.

Wij verzoeken u om de post van uw organisatie, welke rechtstreeks aan OHM wordt toegestuurd, van het nieuwe adres op de hoogte te stellen. OHM heeft een doorzendservice tot 1 april 2021 met PostNL afgesloten.

Het nieuwe adres in Leiderdorp wordt:
Onderwijsbureau Hollands Midden
Huis van het Onderwijs
Elisabethhof 17
2353 EW Leiderdorp

Het nieuwe adres in Zoetermeer wordt:
Onderwijsbureau Hollands Midden
Edelgasstraat 57-I
2718 SX Zoetermeer

De telefoonnummers van OHM, zoals u deze kent veranderen niet. De receptie en de medewerkers blijven bereikbaar op het algemene telefoonnummer 071-51666xx. Ook de e-mailadressen, zoals u deze heeft, zullen niet veranderen.

Graag continueren wij onze prettige zakelijke dienstverlening vanaf de twee nieuwe adressen. Helaas staat COVID-19 niet toe dat wij een openingsfeest op de nieuwe locatie verzorgen en u ook met trots onze nieuwe locatie kunnen laten zien. Wellicht wordt op een later tijdstip in jaar, dat wel weer mogelijk.

Mocht u nog vragen hebben, dan verzoeken wij u contact op te nemen met Nanne Groeneveld 071-5166622.

Met vriendelijke groet,

Directie OHM