Vervangingspool Leiden e.o. van start

12 FEB ‘16
Bron: OHM

Afgelopen week is er een doorbraak geweest met Randstad en de intentie om te starten met een lokale vervangingspool binnen Leiden e.o. Zoals bij velen bekend was het lastig om de vereiste omvang van ca. 35 schoollocaties bij elkaar te krijgen maar afgelopen week hebben SCOL, PCS Leiden en PCBO Leiderdorp aangegeven om samen met Randstad de vervangingspool vorm te gaan geven. Dit betekent dat, zodra de samenwerkingsovereenkomsten getekend zijn, met deze drie besturen 22 schoollocaties beschikbaar zijn waardoor er definitief gestart kan gaan worden met deze vervangingspool.

Om u een indruk te geven wat “lokaal” inhoudt geven wij graag de locaties van scholen aan die momenteel ook zeer geïnteresseerd zijn om aan te sluiten; Wassenaar, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk en wellicht Heemstede/Aerdenhout. Hiermee willen wij aangeven dat snelle inzet/vervanging erg goed realiseerbaar is vanwege korte reisafstanden.

Indien u nog geen besluit heeft genomen inzake aansluiting bij een vervangingspool kunt u zich aanmelden bij de vervangingspool van Randstad-OHM, zodat op lokaal niveau deze gezonde en levensvatbare vervangingspool verder kan worden uitgebreid met goede leerkrachten en dus tijdige en kwalitatief goede inzetbaarheid. Indien u zich al heeft aangesloten bij één van de overige vervangingspools en u wenst toch meer informatie over aansluiting bij ‘onze’ lokale pool, neemt u dan contact op met Caroline van der Heijden (Randstad) of Nanne Groeneveld (OHM).