Samenwerking OOG & OHM

5 JUL ‘22
Bron: OHM

Vandaag kunnen wij het mooie nieuws met u delen; Onderwijsbureau Hollands Midden (OHM) te Zoetermeer sluit aan bij het administratiekantoor van OOG in Amsterdam. We gaan samen verder onder de naam OOG & OHM Onderwijsondersteuning.

Beide administratiekantoren zijn bijna net zo groot (in aantal medewerkers en in aantal klanten) en door de krachten te bundelen kunnen we de noodzakelijke implementaties (Visma) en innovaties (applicaties, managementinformatiesystemen, factuurverwerkingsoplossingen) doorvoeren. Daarbij geldt dat we met meer medewerkers en het combineren van kennis, kunde en inzet nog beter in staat zijn om kwaliteit en continuïteit ten aanzien van onze dienstverlening te kunnen aanbieden. De komende tijd werken beide organisaties aan de integratie van de activiteiten van beide kantoren. OOG & OHM Onderwijsondersteuning wordt gehuisvest in het huidige pand van OOG aan de Maassluisstraat te Amsterdam-West; daarnaast blijven wij fysiek aanwezig in de regio Leiden of omgeving.


In eerste instantie zult u weinig merken van deze overname. Op termijn zullen we een bredere dienstverlening gaan voeren; de inzet van digitale oplossingen en het leveren van een sterk netwerk zullen belangrijke speerpunten gaan worden. Mede hierdoor kunnen we u de komende jaren nog beter van dienst zijn. Samen hebben we nu veel meer kennis in huis, niet alleen over de personele- en financiële administratie, maar ook over onderwijs, projectvoering, functioneel beheer, samenwerkingsverbanden en digitale ontwikkelingen. Er gaat dus zeker iets veranderen, maar het belangrijkste verandert niet en dat is de manier waarop wij u helpen de uitdagingen van de toekomst te omarmen; pro actief, flexibel, gedreven, vol kennis en met plezier!

Wij kijken er naar uit u persoonlijk meer te kunnen vertellen over onze plannen en visie op de toekomst.