OHM-VISMA Connected Experience op 17 februari 2022

29 NOV ‘21
Bron: OHM

Iets om naar uit te kijken, daar zijn we allemaal wel aan toe. We zijn dan ook verheugd om te kunnen aankondigen dat we samen met VismaRaet op donderdag 17 februari 2022 de OHM-VISMA Connected Experience organiseren.

Flexibilisering, tekort aan leraren of docenten, hoge werkdruk, onderwijsvernieuwing en digitalisering zijn slechts enkele onderwerpen die druk uitoefenen op het onderwijs. Als schooldirecteur of bestuurder maakt u dagelijks keuzes om het beste onderwijs te blijven bieden, nu en vooral ook in de toekomst. Tijdige, volledige en juiste informatie is cruciaal om wendbaar en weerbaar te reageren. Met de software van VismaRaet heeft u, als gebruiker, elk moment inzicht en kunnen er toekomstgerichte, onderbouwde keuzes worden gemaakt.

VismaRaet vertelt u graag, in samenwerking met Onderwijsbureau Hollands Midden, alles over de moderne administratiesystemen van Visma HRM & Payroll, Visma Financieel en de uitgebreide mogelijkheden van Visma Spend Cloud (voorheen ProActive). Creëer rust voor uzelf met betrekking tot uw bedrijfsvoering of laat u als potentiële relatie inspireren door de mogelijkheden van een moderne, flexibele, 'connected' administratie.

Zowel klanten als niet klanten van OHM zijn van harte welkom op deze ochtend die wordt afgesloten met een lunch. De ochtend wordt verzorgd bij Corpus te Leiden. Deze locatie sluit mooi aan bij het motto van deze ochtend: een unieke reis, verwondering en bewustwording.

Programma

Op verzoek van OHM verzorgt VismaRaet een uitgebreid programma om deze integrale software aan u te demonstreren en de samenhang tussen de diverse pakketten te tonen, waarmee het inzicht in uw bedrijfsvoering mede door de aansluiting (connection) wordt vergroot. Dus pak uw agenda en blok de ochtend van 17 februari!

De precieze invulling van het programma maken we later bekend. Hou hiervoor onze website en nieuwsbrief goed in de gaten.