OHM-AVG bundelt haar krachten met Privaty

30 SEP ‘20
Bron: OHM
dienst: Bestuursondersteuning dienst: Personele dienstverlening

OHM heeft zo’n twee jaar geleden de AVG-ondersteuning voor scholen in haar dienstverleningspakket opgenomen. En was daarmee een van de eerste onderwijsadministratie- en advieskantoren in Zuid-Holland die haar klanten deze service bood. Een schot in de roos! De behoefte was groot en de AVG-afdeling maakte een vliegende start. Zo ook voor uw schoolbestuur. Maar het vakgebied is nieuw, en deskundig personeel blijkt moeilijk te vinden. Hierdoor ontstond de behoefte aan een strategische samenwerkingspartner. OHM heeft deze samenwerking, gevonden in Privaty. Een professionele en gespecialiseerde organisatie, die haar sporen in AVG-land heeft verdiend. Privaty is met meer dan 60 schoolbesturen in portefeuille een belangrijke marktleider in de onderwijssector. Door deze samenwerking met Privaty kreeg het team van OHM, onder leiding van Chris de Beer, er vier ervaren (FG)-sparringpartners bij. Allemaal vakmensen met een bedrijfskundige achtergrond en verschillende specialisaties.
En – heel belangrijk! – met veel ervaring en expertise in de onderwijsbranche.

Perfecte match zorgt voor meer kennis en flexibiliteit

Het afgelopen jaar heeft deze samenwerking zich steeds intensiever door ontwikkeld. Privaty en OHM-AVG blijken een perfecte match te zijn. Niet alleen kunnen de AVG-specialisten putten uit en leren van elkaars deskundigheid of specialisatie, ook maakt de samenwerking met Privaty de AVG-dienstverlening van OHM minder kwetsbaar. Elke klant krijgt nu namelijk twee vaste contactpersonen als FG-functionaris die elkaar kunnen adviseren, controleren en vervangen bij ziekte. Vanwege deze positieve match is besloten om per 1 oktober 2020 de dienstverlening van OHM-AVG volledig te integreren bij Privaty. Wij zijn van mening dat de AVG-dienstverlening van OHM hierdoor nog professioneler en flexibeler wordt.

Wat betekent dit voor u?
De integratie met Privaty geeft uw schoolbestuur nog meer mogelijkheden en expertise voor de AVG-dienstverlening. In de maand oktober zal uw contactpersoon Nanne Groeneveld of Gert Bor samen met een collega van AVG-OHM en van Privaty langskomen om de gevolgen van de integratie van AVG-OHM in Privaty met u te bespreken.

Wij vertrouwen erop met deze integratie een stevig en professioneel fundament voor onze AVG-dienstverlening te hebben gelegd.