Fietsenwinkel.nl biedt in samenwerking met Visma | Raet een exclusieve promotie voor een e-bike

23 JUL ‘20
Bron: Klantennieuws
dienst: Bestuursondersteuning

Visma | Raet is hoofdsponsor van Team Jumbo Visma en partner van vitaliteit. In samenwerking met fietsenwinkel.nl biedt Visma | Raet daarom alle gebruikers van Youforce een korting van 17% tot 25% op de nieuwste modellen e-bikes en pedelecs.

Fietsen draagt bij aan een vitale levensstijl en gemotiveerde medewerkers. Veel organisaties stimuleren het gebruik van de fiets al. Fiscaal vriendelijk fietsen kopen via een fietsplan of de WKR kan ook bij Fietsenwinkel.nl. Je combineert de korting dus prima met bestaande regelingen.

In Youforce beschik je nu over een tegel om snel en voordelig een elektrische fiets te bestellen. Je bepaalt zelf of en wanneer je de tegel activeert. De tegel linkt naar een aparte webpagina van Fietsenwinkel.nl voor Youforce-gebruikers. Hier vind je een wisselend aanbod van speciaal geselecteerde modellen met 25% korting en het volledige assortiment elektrische fietsen met een vaste korting van 17%. Fietsenwinkel.nl heeft ook 12 winkels voor een vrijblijvende proefrit.