Aanbieding alternatief voor het Vervangingsfonds

8 SEP ‘16
Bron: OHM

Het Vervangingsfonds verandert en zal op termijn gaan verdwijnen.
Onderwijsbureau Hollands Midden is voor haar klanten bezig om te zoeken naar alternatieven voor het Vervangingsfonds en de risicofinanciering.
Met andere woorden: Past de huidige vorm van financieren nog bij het risico van uw organisatie? In veel gevallen is het financieel aantrekkelijk om uit het Vervangingsfonds te treden en het financiële risico onder te brengen in de private verzekeringsmarkt of eventueel zelf te dragen. De besparingen kunnen fors oplopen ten opzichte van de premie die u nu betaalt bij het Vervangingsfonds. In combinatie met de casemanagers van OHM kunt u grip krijgen op uw ziekteverzuim en hiermee de premie (fors) drukken.

U wilt dat uw organisatie en onderwijs er beter van wordt. OHM kan u, middels een private partij, ondersteunen met:

  • Onderzoek en advies over verschillende verzekeringsopties door middel van een marktonderzoek bij de relevante verzekeraars. Hiermee bent u verzekerd van de scherpste premie tegen de beste voorwaarden in de markt.
  • Terugdringen van uw ziekteverzuim door de inzet van casemanagers (OHM).

Doel marktonderzoek:
Met de uitkomsten van het brede marktonderzoek geven wij u het complete inzicht in de mogelijkheden in de markt, afgezet tegen de mogelijkheden van het Vervangingsfonds.

Vergoeding onderzoek:
Voor dit brede marktonderzoek hebben wij scherp kunnen onderhandelen waardoor u, als klant van OHM, geen kosten voor dit onderzoek betaalt (normaal € 350).

Indien u een analyse voor de situatie van uw bestuur of school wenst aan te vragen neemt u dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Een overstap naar een private partij is financieel voordelig voor een gemiddeld ziekteverzuimpercentage lager dan 6,5%. Uiteraard kunnen ook analyses worden aangevraagd indien uw school een relatief hoog ziekteverzuim kent.

Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet. Voor aanvullende informatie of vragen kunt u contact opnemen met Nanne Groeneveld, tel: 071 51 666 22 of per e-mail naar nannegroeneveld@ohm.nl.