Bestuursondersteuning

OHM verricht aanvullende diensten om een schoolbestuur of schoolleider te versterken in de bedrijfsvoering. De volgende diensten worden aangeboden.

Secretariële ondersteuning

Onderwijsbureau Hollands Midden kan voorzien in uw behoefte aan tijdelijke of structurele secretariële ondersteuning. Wij leveren de volgende diensten:

  • Secretariële- en kantoordiensten
  • Ambtelijk secretariaat
  • Beheren en afhandelen post
  • Registreren en archiveren documenten
  • Agendabeheer

Detachering

Indien gewenst kunt u tegen een scherp tarief gebruik maken van onze expertise op het gebied van financieel- of personeelsmanagement. In overleg kan OHM voor korte of langere termijn een adviseur, ter ondersteuning, bij u op locatie detacheren.

U kunt hierbij denken aan een financieel adviseur die u helpt bij het opstellen van een meerjarenbegroting of een personeelsadviseur die u ondersteunt in het verwerken van salarisgegevens of het personeel adviseert op het gebied van rechtspositie.

Interim schoolleider

Bij uitval van een schoolleider biedt OHM u de oplossing. OHM heeft een netwerk van (interim-) schoolleiders om de uitval voor u op te vangen. OHM draagt de kandidaten aan en u bepaalt wie u als schoolleider wilt aanstellen.

Vergaderruimte

In alle rust overleg voeren? OHM heeft twee moderne vergaderzalen beschikbaar met verschillende capaciteit, die ook 's avonds gebruikt kunnen worden. Voor catering kan worden gezorgd en in de onmiddellijke nabijheid is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Neemt u contact op voor meer informatie, een kennismakingsgesprek of een offerte op maat.